DESIGNED BY JOOMLATD

Yποστηρίξη της καθιέρωσης της Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Κάνοντας μία Ημέρα στην Ευρώπη, κάθε Μέρα για τα παιδιά», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού. (Πηγή:http://www.antibullying.eu/node/34). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να υπογράψετε πάτηστε ΕΔΩ

Ημερίδα με θέμα "Εκφοβισμός και Βία ως Θέμα της Δημόσιας Ψυχικής Υγείας των Εφήβων-Πρόληψη στο Σχολείο και την Οικογένεια"

. Posted in Ημερίδες

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δ.Ε. Β΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου-Χολαργού, με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, διοργανώνει σύντομη Ημερίδα-Ανοιχτή Συζήτηση, με θέμα "Εκφοβισμός και Βία ως Θέμα της Δημόσιας Ψυχικής Υγείας των Εφήβων-Πρόληψη στο Σχολείο και την Οικογένεια". Η Ημερίδα-Ανοιχτή Συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014 στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και ώρα 17.00-18.30. Ακροατήριο θα είναι εκπαιδευτικοί, γονείς και ειδικοί της ψυχικής υγείας των εφήβων. Είσοδος ελεύθερη.

Επισυνάπτονται:

TOP