DESIGNED BY JOOMLATD

Yποστηρίξη της καθιέρωσης της Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Κάνοντας μία Ημέρα στην Ευρώπη, κάθε Μέρα για τα παιδιά», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού. (Πηγή:http://www.antibullying.eu/node/34). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να υπογράψετε πάτηστε ΕΔΩ

Ενημερωτική συνάντηση Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας, Ν. Ηρακλείου

. Posted in Δράσεις Συντονιστών Παρατηρητηρίου

Καλούνται οι Ψυχολόγοι και οι Κοινωνικοί Λειτουργοί Ν. Ηρακλείου Α/θμιας και Β/θμιας, (που προσλήφθηκαν στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα στην εκπαίδευση), σε ενημερωτική-επιμορφωτική συνάντηση για τα ζητήματα του Σχολικού Εκφοβισμού και την εμπλοκή τους στο Παρατηρητήριο για τον σχολικό εκφοβισμό και τη βία στα σχολεία.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 από ώρα 12.00 π.μ. έως 14.00.μ. στο 43ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Σπύρου Μουστακλή Περιοχή Κολυμβητηρίου)

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους παραπάνω και να διευκολύνουν την παρουσία τους στη συνάντηση με την προϋπόθεση ότι δε θα διαταραχθεί, κατά την ημέρα αυτή, η ομαλή λειτουργία του σχολείου.

TOP