DESIGNED BY JOOMLATD

Yποστηρίξη της καθιέρωσης της Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Κάνοντας μία Ημέρα στην Ευρώπη, κάθε Μέρα για τα παιδιά», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού. (Πηγή:http://www.antibullying.eu/node/34). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να υπογράψετε πάτηστε ΕΔΩ

. Posted in Ημερίδες

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με το Europe Direct (Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:«Η Κακοποίηση του Παιδιού: Ο Ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου», την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 18.30 στην αίθουσα «Ανδρόγεω» του Δήμου Ηρακλείου. Πρόκειται για μια ενημερωτική - επιμορφωτική εσπερίδα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

  • Για την πρόσκληση πατήστε ΕΔΩ.
  • Για το πρόγραμμα και το δελτίο τύπου πατήστε ΕΔΩ.

. Posted in Ημερίδες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, διοργανώνει διημερίδα με θέμα: «Το σχολείο που προλαμβάνει και δημιουργεί». Οι εργασίες της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν στην Κω στις 6 και 7 Μαΐου 2014 στο χώρο εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου της Κω στην Κω.

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
  • Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

. Posted in Ημερίδες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής που έχουν την παιδαγωγική ευθύνη των Σχολικών Μονάδων της Άνδρου και με τη συνεργασία του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού του ΥΠΑΙΘ καθώς και φορέων της τοπικής κοινωνίας, εγκρίνει τη διοργάνωση επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα: «Το σχολείο που προλαμβάνει και δημιουργεί»η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 07 Απριλίου 2014 στις 08:15 έως 14:00 στο Δημοτικό Σχολείο Οπίσω Μέρους και 17:00 έως 19:00 στο ΕΠΑΛ Χώρας  Άνδρου

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
  • Για το πρόγραμμα της ημερίδας πατήστε ΕΔΩ.

. Posted in Ημερίδες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο Πρόληψης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ., τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων και τους Σχολικούς Συμβούλους Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων διοργανώνουν  ημερίδα με θέμα: «Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού».

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
TOP