DESIGNED BY JOOMLATD

Yποστηρίξη της καθιέρωσης της Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Κάνοντας μία Ημέρα στην Ευρώπη, κάθε Μέρα για τα παιδιά», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού. (Πηγή:http://www.antibullying.eu/node/34). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να υπογράψετε πάτηστε ΕΔΩ

. Posted in Ημερίδες

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας για θέματα Ενδοσχολικής Βίας και Σχολικού Εκφοβισμού, διοργανώνεται από την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας , σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Δράσεων του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση κατά της Σχολικής Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού, η κ. Κωστελίδου Αναστασία διοργανώνει ημερίδα για τους Υπεύθυνους των σχολικών δράσεων για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση κατά της Σχολικής Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού των σχολικών μονάδων της Α/θμιας & Β/θμιας  Εκπ/σης Καστοριάς, Φλώρινας, και Γρεβενών (πλην Νηπιαγωγείων) στην Καστοριά, στην Αίθουσα του ΚΠΕ Καστοριάς, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 09:00- 12:00.

Επισυνάπτονται:

. Posted in Ημερίδες

Σας ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της εκπαιδευτικής κοινότητας για θέματα Ενδοσχολικής Βίας και Σχολικού Εκφοβισμού, διοργανώνεται από την Περιφερειακή Δ/νση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας , σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Δράσεων του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση κατά της Σχολικής Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού, η κ. Κωστελίδου Αναστασία διοργανώνει ημερίδα για τους Υπεύθυνους των σχολικών δράσεων για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση κατά της Σχολικής Βίας και του Σχολικού Εκφοβισμού των σχολικών μονάδων της Α/θμιας & Β/θμιας  Εκπ/σης Κοζάνης (πλην Νηπιαγωγείων) στην  Κοζάνη, στην Αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου,  την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00-13:00.

Επισυνάπτονται:

. Posted in Ημερίδες

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Παρατηρητήριο πρόληψης της σχολικής βίας και του εκφοβισμού του ΥΠΑΙΘ και με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, διοργανώνει με αφορμή τη διεθνή ημέρα, Διημερίδες με θέμα: «Το Σχολείο που Προλαμβάνει». Οι εργασίες των Διημερίδων θα πραγματοποιηθούν στη Ρόδο, στις 5 και 6 Μαρτίου 2014, και στην Κάρπαθο, στις 10 και 11 Μαρτίου 2014, με βάση το πρόγραμμα που επισυνάπτεται στο: 

. Posted in Ημερίδες

Σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα της ημερίδας με θέμα: "Σχολικός Εκφοβισμός: Από τη θεωρία στη δράση!" που θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα στις 26-02-2014:

. Posted in Ημερίδες

Η Περιφερειακή Δ/νση A/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης, σας προσκαλούν σε ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα: «Κανόνες Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο ? Cyberbullying». Η ημερίδα διεξάγεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00 στην Αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος (Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία).

            Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης, καθώς και στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

TOP