DESIGNED BY JOOMLATD

Yποστηρίξη της καθιέρωσης της Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Κάνοντας μία Ημέρα στην Ευρώπη, κάθε Μέρα για τα παιδιά», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού. (Πηγή:http://www.antibullying.eu/node/34). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να υπογράψετε πάτηστε ΕΔΩ

. Posted in Ημερίδες

Το Παρατηρητήριο για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Ν.Ξάνθης, καθώς και τους  Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των οικείων σχολικών μονάδων σε επιμορφωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης με θέμα:

«Ενδοσχολική βία και Εκφοβισμός: Μύθοι και Πραγματικότητα»

Κεντρική  εισηγήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Γαβριήλογλου Ματίνα, Ψυχολόγος από το τμήματος Κοινωνικής και Ψυχολογικής Στήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού». 

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014,  17:30-20:30 στο χώρο της Καπναποθήκης Π του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη.

Σχετικά:

TOP