DESIGNED BY JOOMLATD

Yποστηρίξη της καθιέρωσης της Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού

Στο πλαίσιο της καμπάνιας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: «Κάνοντας μία Ημέρα στην Ευρώπη, κάθε Μέρα για τα παιδιά», το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ανέλαβε πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την καθιέρωση Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού ως μια συμβολική ημέρα. Υπογράφοντας αυτή την πρωτοβουλία συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του εκφοβισμού. (Πηγή:http://www.antibullying.eu/node/34). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ, για να υπογράψετε πάτηστε ΕΔΩ

. Posted in Δράσεις Συντονιστών Παρατηρητηρίου

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για όλους τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων της 7ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας, με θέμα: «Ενδοσχολική Βία: Καλές Πρακτικές Πρόληψης και Αντιμετώπισης». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 88ο Δημοτικό Σχολείο (Ζαμπελίου 2-4, Μαρτίου και Δελφών τηλ. 2310826959) 08.00-13.30.

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.
  • Για το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

. Posted in Δράσεις Συντονιστών Παρατηρητηρίου

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας μέσω του γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Καβάλας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τη σχολική βία. Η ημερίδα υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού το οποίο συντονίζεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. και Δ.Ε. Α.Μ.Θ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00-20:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

. Posted in Δράσεις Συντονιστών Παρατηρητηρίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 στις 18.30 πραγματοποιείται εκδήλωση με θέμα: «Υπερασπίζοντας τη Νεότητα στην Ελλάδα της κρίσης» με ομιλητή τον κ. Γεώργιο Μόσχο, Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού.  Πρόκειται για μια Ενημερωτική Εσπερίδα που διοργανώνουν ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με το Europe Direct (Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κρήτης), στην αίθουσα του ΤΕΕΤΑΚ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ? Τμήμα Ανατολικής Κρήτης) στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών, πίσω από το Ιστορικό Μουσείο. 

  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

. Posted in Δράσεις Συντονιστών Παρατηρητηρίου

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δ.Σ. Λευκάδας ομιλία με θέμα: "Θετικές Δράσεις με τη συμμετοχή των μαθητών: Η απάντηση στη σχολική βία" και κεντρικό ομιλήτη τον κ. Μόσχο από το Συνήγορο του Παιδιού.

  • Για το πρόγραμμα και την πρόσκληση ΕΔΩ.
  • Για το Δελτίο Τύπου πατήστε ΕΔΩ.
  • για την αφίσα πατήστε ΕΔΩ.

 

TOP